Välkommen till AMB Entreprenad

Kontakta oss

Badrumsrenovering i Borås

Med kunskap, erfarenhet och kvalitet kan vi på AMB Entreprenad förvandla ditt badrum till det badrum du länge har drömt om och planerat inför.

Känn dig trygg med AMB Entreprenad AB

Att ha ett fräscht, funktionellt och modernt badrum är en ambition som många har. Om du är redo att ta drömmen till verklighet kan vi hjälpa dig med badrumsrenoveringen. Oavsett vilken storlek du har på ditt befintliga badrum så kan vi genomföra renoveringen till en hög kvalitet. Dessutom får du det till ett bra pris. Välkommen att kontakta oss för att få en offert eller bolla idéer kring hur ditt kommande badrum ska se ut när vi är färdiga med renoveringen.

När du överlåter badrumsrenoveringen till oss kan du vara säker på att du får ett bra resultat. Vi har över 30 års erfarenhet inom byggbranschen och vi har erfarna och kunniga anställda på företaget för att du ska få en bra upplevelse och bli nöjd med renoveringen.

Våtrumscertifierade via GVK

Dessutom är företaget våtrumscertifierade via GVK. Den certifieringen styrker att vi utför vårt arbete på ett korrekt sätt enligt de regler, lagar och krav som finns vad gäller våtrum. Därför kan du som kund vara säker på att vi utför vårt jobb på ett korrekt sätt enligt konstens alla regler.

Hantverkare du kan lita på

Att renovera badrummet kan för många kännas som ett alltför stort projekt och det kan vara svårt att få tag på bra och pålitliga hantverkare. För att inte nämna att det kan vara svårt att veta vem, eller vilka du ska vända dig till när projektet är igång och du har några frågor kring det. Hos oss behöver du som är kund endast en kontakt när vi kommer och renoverar badrummet hos dig för att göra processen lite enklare.

När du har ett nytt badrum kommer du att trivas lite bättre i ditt hem vilket är en anledning så god som någon för att renovera. En annan stor fördel med att renovera badrummet är att det ökar värdet på din bostad. Även om du inte planerar att sälja inom den närmsta tiden så får du ett fräscht badrum du kan ha glädje av och när tiden är inne och du ska flytta så kommer du att tjäna på det – trots att det är en investering nu.

Specialister på badrum

Vi är specialister på badrumsrenoveringar och alla våra arbetet utförs med garanti och kvalitet. Behöver du hjälp med att ta fram ditt drömbadrum så är vi redo att ta emot dina önskemål och renovera badrummet så som du vill ha det.

Våra tjänster

Snickare

Badrum

Frågor eller funderingar?

Denna webbplats använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelse.

För mer information runt hur vi hanterar dina personuppgifter kan du läsa vår integritetspolicy